tiistai 29. tammikuuta 2013

Kitityy esittäytyy

Lumitupruista aamupäivää tuoreen bloggarin ideahautomosta. Seuraavien päiväkirjamerkintöjen myötä ihmettelen ja päivittelen ilmiöitä sähköisestä liiketoiminnasta, markkinoinnista ja matkailusta.

Olen Kiti Häkkinen, matkailukippari Saimaan rannoilta Savonlinnasta, pitkän linjan markkinoinnin ja brändirakennuksen työmyyrä, joka rakastaa seikkailuja ja seikkailunhaluista seuraa.

Aiheesta kiinnostuneille lisäinfoa:
sähköinen liiketoiminta
www.savonlinna.travel
http://www.ita-savo.fi/Mielipiteet/13043649.html


6 kommenttia:

 1. Moi Kiti

  Onko Savonlinnan nettisivut ja verkkokauppa sellainen mammutti josta Ilkka puhuu?

  http://matkailumarkkinointi.blogspot.fi/2010/10/alueportaalit-ovat-turhia.html

  Asia kiinnostaa, koska olemme tekemässä mammuttia Länsi-Uudellemaalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro Jukka - mammutteja ei kannata lähteä metsästämään - tämä toivottavasti jo eilispäivää alueorganisaatioissakin. Meillä tärkein majakka sivuston rakennustalkoissa (6-7 vuotta sitten) oli varaamo ja verkkokauppa - periaatteessa erittäin hyvä ja asiakaspalvelua huomattavasti jouduttava konehuone jos myynti organisaation tehtävänä (ja varaamosysteemi toimii kuin - selkeä - ajatus). Savonlinna&seutu tulee päivittämään näkyvyytensä yhdessä muiden tämän seudun top-toimijoiden kanssa (mm. Oopperajuhlat, paikallislehdet)niin että asiakkaat löytävät tiedon ja oikeat ovet sieltä mistä etsivät ja missä liikkuvat. Kehitys kehittyy, kanava kerrallaan! Ilkan teeseistä osa on ehdottomasti naulankantaan, osassa (mm. verkkokauppa) evoluutio ja asiakkaiden ostokäytös tulevat määrittelemään pärjäävätkö matkailukaupassakin ns. kivijalkakaupat vai globaalit kauppaketjut.

   Poista
 2. Todella kivan ja asiallisen oloinen blogi sinulla Kiti, katteeks käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Tabula rasa - nyt pääsen vihdoin takaisin tälle kankaalle. Irrotan tästedes viikossa puolikkaan työpäivän bloginäyttelyissä kiertelyyn ja seurusteluun. Tämä todellakin avartaa.

   Poista